Publicat la: 03.12.2019. 19:21 / 406 views

MAI MULTE BILETE DE TRATAMENT PENTRU PENSIONARI. ÎN 2019, CEREREA A FOST DUBLĂ FAŢĂ DE OFERTA CASEI

Anul acesta, faţă de 2018, la Buzău au fost oferite mai multe bilete de tratament pentru pensionari. Totuşi, numărul cererilor a fost dublu în comparaţie cu cel al biletelor repartizate pentru judeţul nostru. Aproape 3.600 de buzoieni au beneficiat de un sejur într-o staţiune balneară, prin intermediul Casei de Pensii. 

bilete tratamentA fost record de cereri în acest an pentru bilete de tratament. La Casa Judeţeană de Pensii au fost înregistrate peste 7.300 de solicitări, cu mult sub cifra locurilor disponibile repartizate pentru judeţul Buzău.

Aproape 3.600 de bilete au fost valorificate în 2019, cu câteva sute mai multe faţă de anul trecut.

Au existat şi cazuri speciale rezolvate de conducerea Casei de Pensii, prin suplimentarea numărului de bilete, redistribuite din alte judeţe.

Ca de obicei, cele mai multe cereri pentru bilete de tratament au fost făcute pentru perioada de vară. Ultima serie din acest an a început chiar astăzi. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!