Publicat la: 18.07.2018. 18:26 / 940 views

MAI BINE MAI TÂRZIU… DE LUNEA VIITOARE VA ÎNCEPE ASFALTAREA STRĂZILOR DE PĂMÂNT

Constructorul care a câştigat licitaţia pentru reabilitarea celor cinci loturi de străzi de pământ din Buzău, întârzie începerea asfaltărilor. Au fost pregătite 13 străzi dar, până în prezent, nu a fost turnat niciun gram de asfalt pe vreuna dintre ele. După primirea unei notificări din partea Municipalităţii, constructorul a promis că de lunea viitoare va începe turnarea covorului asfaltic pe străzile care au fost pregătite deja.      

strada pamant 3Vinerea trecută, la Primăria Buzău a avut loc o şedinţă la care au fost convocaţi constructorul, proiectantul, dirigintele de şantier şi ceilalţi factori responsabili în legătură cu stadiul lucrărilor de pe cele 43 de străzi de pământ.

Constructorul şi-a motivat întârzierile invocând perioada ploioasă din această lună, când nu s-a putut lucra.

Primăria insistă totuşi ca termenele contractuale să fie respectate, orice întârziere putând atrage sancţiuni sau chiar şi rezilierea contractului.

Cei care locuiesc pe cele 13 străzi unde au fost executate lucrări de săpătură aşteaptă cu nerăbdare ca ele să fie asfaltate pentru că sunt obligaţi să circule în condiţii grele, mai ales când plouă.

Termenul de garanţie pe parcursul căruia constructorul este obligat să remedieze orice defecţiune survenită după recepţionarea lucrărilor este de 5 ani. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!