Publicat la: 26.09.2017. 18:15 / 706 views

MĂDĂLIN STOICA, CETĂŢEAN DE ONOARE AL MUNICIPIULUI BUZĂU. PRIMARUL CONSTANTIN TOMA A PROPUS DISTINCŢIA

Militarul Mădălin Stoica, decedat în teatrul de operaţii din Afganistan, va fi numit cetăţean de onoare post-mortem al municipiului Buzău. De asemenea, o stradă din oraş va purta numele său. Propunerea a venit din partea primarului Constantin Toma, care a transmis încă o dată condoleanţe familiei militarului.

soldat afganistan siteO stradă din municipiul Buzău va purta numele de Mădălin Stoica, în memoria militarului ucis în teatrul de operaţii din Afganistan. De asemenea, eroul va fi numit cetăţean de onoare al oraşului. Anunţul a fost făcut de primarul Constantin Toma, în mesajul săptămânal cu care i-a obişnuit pe buzoieni.

Propunerea către Consiliul Local Municipal a venit chiar din partea primarului Toma, care a transmis încă o dată condoleanţe familiei.

Caporalul Mădălin Stoica a fost avansat, post-mortem, la gradul de sublocotenent şi decorat cu ordinul Steaua României de către preşedintele Klaus Iohannis. Mădălin Stoica avea 41 de ani, era căsătorit şi avea un copil. Se afla la prima misiune în teatrele de operaţii şi era angajat al M.Ap.N. din anul 2002. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!