Publicat la: 06.08.2019. 18:34 / 412 views

“M-AM TREZIT CU 37 DE MC DE APĂ, PE FACTURĂ!” RECLAMAŢIE LA ADRESA COMPANIEI DE APĂ BUZĂU

Un buzoian de pe Aleea Sculpturii s-a trezit cu un consum enorm de apă pe factura lunii iunie. În condiţiile în care, până atunci, nu a plătit, în medie, mai mult de 8 metri cubi, bărbatul a fost nevoit să achite contravaloarea a 37 de metri cubi.  Omului nu i s-a dovedit de unde a apărut această problemă, cum nici nu a fost luat în seamă, când a reclamat că plăteşte degeaba apă meteorică.

camin apaon Enache locuieşte într-o casă de pe Aleea Sculpturii din municipiul Buzău. În urmă cu o lună, după o intervenţie făcută de doi muncitori de la Companie la apometrul din curte, s-a trezit cu un consum de aproape cinci ori mai mare faţă de cel pe care l-a avut lunar.

Sistemul de citire a consumului este de la distanţă, datele fiind preluate electronic. Astfel că, după ce a reclamat problema la Compania de Apă, buzoianul nu a crezut în explicaţiile oferite de lucrătorii care i-au dat de veste că e bun de plată.

Mai mult, Ion Enache le-a arătat celor de la Companie că nu trebuie să plătească apă meteorică, din moment ce toate scurgerile din curte sunt îndreptate direct pe pământ, nu pe suprafaţa betonată din gospodărie.

Bărbatul a fost nevoit să achite factura la apă, de aproape 300 de lei, dar are un mesaj pentru cei responsabili de la societatea de utilitate publică.

Fideli telespectatori ai Campus TV, decidenţii din Compania de Apă ar putea să reanalizeze şi această doleanţă din partea buzoianului, fără a mai lăsa loc de interpretări şi să vină în sprijinul cetăţeanului care plăteşte serviciile operatorului regional. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!