Publicat la: 16.09.2020. 18:10 / 233 views

LUPII PIERD DRAMATIC, CU MINAUR. BĂIMĂRENII S-AU IMPUS CU 25 LA 23

Meci plin de dramatism, azi, la Sfântu Gheorghe. Buzăul și Baia Mare au făcut spectacol, într-o partidă terminată, în cele din urmă, în favoarea băimărenilor, 25 la 23.

hc buzau - minaur baia marePrima repriză le-a aparținut clar elevilor lui Pero Miloșevic, pe fondul unui început ezitant al celor de la Minaur. Băimărenii au înscris primul gol abia în minutul 7, reușind apoi să recidiveze în minutul 15. În cele din urmă, Minaur a revenit în joc, prima repriză încheidu-se totuși cu Buzăul în avantaj, 11 la 8.

Al doilea mitan le-a aparținut celor de la Baia Mare. Cu o echipă mai matură, Minaur a reușit să remonteze diferența, pe fondul ratărilor repetate ale Lupilor. În cele din urmă, băimărenii au reușit să se impună cu 25 la 23.

Buzoienii dispută mâine ultimul meci al turneului de la Sfântu-Gheorghe, impotriva celor de la Poli Timișoara. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!