Publicat la: 23.05.2019. 18:10 / 538 views

„LUPII”, LA BARAJ. HC BUZĂU VA LUPTA PENTRU MENŢINEREA ÎN LIGA ZIMBRILOR

Zile de foc, pentru handbaliştii de la HC Buzău. Buzoienii au pierdut aseară, la Suceava, cu un singur gol diferenţă, şi vor disputa barajul pentru menţinerea în Liga Zimbrilor. În ciuda unui parcurs bun în play-out, Eliodor Voica & Co nu au fost ajutaţi deloc de jocul rezultatelor. Barajul se va disputa la finele lunii, la Drobeta Turnu Severin.

handbal baieti hc buzauÎnfrângere amară, aseară, pentru HC Buzău. „Lupii” au cedat la un singur gol, în deplasarea de la Suceava, după ce, la pauză, scorul era egal, 13 la 13. Pe final, gazdele au reuşit să se impună, cu 27 la 26. Victoria de ieri nu i-a ajutat deloc pe suceveni, care au acumulat 17 puncte şi au retrogradat din Liga Zimbrilor. Buzoienii, cu 20 de puncte acumulate în play-out, la numai două de salvarea directă, vor trebui să treacă prin furcile caudine ale barajului.

După deplasarea de la Suceava, „Lupii” se vor îmbarca în autocar şi se vor deplasa la Drobeta Turnu Severin, locul de disputare a barajului. Lupta de menţinere în elită se va desfăşura sub forma unui patrulater, cu HC Buzău, CSM Făgăraş, CSM Sighişoara şi CSM Alexandria. Ultimele două grupări au activat în Divizia A, cîştigând detaşat seriile D şi B ale competiţiei.

Primele două echipe clasate la baraj vor juca, din toamnă, în Liga Zimbrilor, în timp ce locurile 3 şi 4, în Divizia A.

Barajul se va disputa în perioada 31 mai – 2 iunie. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!