“LUPII”, ÎNCĂ UN EŞEC ÎN LIGA ZIMBRILOR. HC BUZĂU A PIERDUT CU POLI TIMIŞOARA, 22-25

“LUPII”, ÎNCĂ UN EŞEC ÎN  LIGA ZIMBRILOR. HC BUZĂU A PIERDUT CU POLI TIMIŞOARA, 22-25

Revirimentul băieţilor de la Handbal Club întârzie să apară, chiar dacă aspectul jocului s-a îmbunătăţit vizibil, faţă de evoluţiile din primele etape. Aseară, buzoienii au pierdut, în ciuda faptului că au practicat cel mai bun joc de la începerea campionatului până în prezent.

hc 1 hc 2

Fără cîţiva oameni de bază, băieţii de la HC Buzău şi-au depăşit cu mult condiţia, reuşind să se bată de la egal la egal cu mult mai titrata Poli Timişoara. Mai mult, se părea că buzoienii vor reînnoda şirul victoriilor, la fel ca anul trecut, atunci când revirimentul s-a produs tot la un meci cu Poli. Lupii au condus ostilităţile în teren până în minutul 42, atunci când Timişoara a revenit de la 18 la 17, deprinzându-se, treptat, pe tabela de marcaj.

Cel puţin după aspectul jocului, buzoienii pot spune că au ratat o victorie care părea să le surâdă la un moment dat. Elevii lui Eliodor Voica rămân, din păcate, în subsolul clasamentului, cu doar 4 puncte acumulate, după 10 meciuri disputate.

Etapa viitoare, buzoienii vor avea o misiune imposibilă, deoarece se vor deplasa la Bucureşti, pentru meciul cu Dinamo, campioana en-titre. Partida este programată pe 24 noiembrie. (Andrei Solomon)

Publicat de: Editat de:
Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și