Publicat la: 23.04.2020. 19:08 / 486 views

LUCRU ÎN SUBTERAN. SE TENCUIEŞTE PASAJUL DE LA GARĂ

În luna februarie din acest an au demarat lucrările de reabilitare şi modernizare a pasajului subteran de la Gară. Circulaţia pietonilor a fost restricţionată parţial sau total în funcţie de complexitatea lucrărilor în derulare. Primăria a pus la dispoziţia locuitorilor de dincolo de calea ferată autobuze care circulă cu program normal.

pasaj gara (2) pasaj gara (3)

Pasajul de la Gară este închis circulaţiei, ceea ce provoacă unele neplăceri locuitorilor din cartierele de dincolo de calea ferată, dar şi buzoienilor care lucrează în Zona Industrială.

Aceştia sunt obligaţi să ocolească sau să folosească transportul în comun iar călătorii să traverseze liniile pentru a ieşi din gară.

Lucrătorii de la Urbis finalizează tencuirea pasajului şi a scărilor de acces de la peroane, după care se va trece la montarea faianţei.

Din 24 februarie 2020, pasajul subteran de la Gara Buzău a fost închis parţial din cauza lucrărilor de reabilitare şi de modernizare iar circulaţia pietonilor a fost restricţionată.

Lucrările complexe de la pasajul subteran de la gara Buzău ar trebui să fie finalizate până la 1 iunie, 2020. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!