Publicat la: 14.05.2019. 18:21 / 498 views

LUCRĂRI PE STRADA ORIZONTULUI. TRAFICUL ESTE RESTRICŢIONAT

Strada Orizontului se află în faza de pregătire pentru asfaltare. Primul strat de asfalt se toarnă chiar de astăzi, pe un singur sens de mers. Circulaţia rutieră este închisă total pe tronsonul în care se lucrează.

orizont 2Lucrările de asfaltare a străzii Orizontului se apropie cu paşi repezi de final.

A fost pregatit carosabilul pentru aşternerea primului strat de asfalt, pe o singură bandă.

Primul strat de asfalt se toarnă doar pe o bandă a străzii, pentru ca riveranii să poată circula după terminarea zilei de lucru, urmând ca şi cea de-a doua bandă să fie asfaltată de mâine.

Ultimul tronson al străzii Orizontului, dintre Strada Constituţiei şi sensul giratoriu din zona comercială de pe bulevardul Unirii, va fi gata până la sfârşitul săptămânii. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!