Publicat la: 14.08.2018. 14:57 / 1.161 views

LUCRĂRI LA PIAŢA DOROBANŢI. STRADA A INTRAT ÎN PREGĂTIRI PENTRU ASFALTARE

strada dorobanti asfaltDrumarii de la Urbis Serv, care se vor ocupa de asfaltarea tuturor străzilor betonate din Dorobanţi 1 şi 2 şi din Broşteni, au intrat pe strada Columbelor, tronsonul de lângă piaţă. În cartierul Dorobanţi doi a fost asfaltată deja strada sublocotenent (post mortem) Dumitrescu Iulian şi un tronson din strada Caşoca.

Pentru că străzile au fost construite din beton, înainte de a se turna asfaltul se aşterne o folie specială. După ce vor asfalta toate străzile din Dorobanţi 2, drumarii vor deschide un alt front de lucru, pentru că în această vară vor trebui să asfalteze toate străzile din cartierele Dorobanţi 1 şi 2 şi din Broşteni.

Lucrătorii de la Urbis vor avea liber de Sfânta Maria, dar, cel mai probabil, vor lucra joi şi vineri, dacă vremea va fi favorabilă. Conducătorii auto care circulă frecvent în zona Pieţei Dorobanţi, sunt rugaţi să circule cu prudenţă în zona de şantier.

(Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!