Publicat la: 13.06.2019. 18:22 / 798 views

LUCRĂRI DE SEZON. ŞANTIER PE DRUMUL CĂTRE MAREA NEAGRĂ

Calea preferată a buzoienilor de a ajunge pe litoral este şoseaua Constanţei, fostă Pogonele. Între calea ferată uzinală şi limita administrativă a municipiului Buzău, drumarii se ocupă de reabilitirea segmentului de drum. Traficul auto se desfăşoară în regim de şantier, cu restricţii de viteză.

sosea constanta 1 sosea constanta 2

În sezonul estival, valorile de  trafic către mare se dublează sau chiar se triplează.

Cei mai mulţi buzoieni care pleacă spre plajele însorite ale Mării Negre preferă să iasă din oraş pe drumul cel mai scurt, adică pe şoseaua Constanţei, fostă Pogonele. Numai că, a mai rămas un segment din această stradă care nu a fost încă reabilitat şi care se află încă în lucru.

De curând, şoseaua Constanţei a fost asfaltată până la calea ferată uzinală şi a mai rămas de reabilitat doar segmentul dintre linia de tren şi limita de ieşire din municipiu.

După  ieşirea din oraş, şoseaua se continuă cu drumul judeţean 203 D, care, de asemenea, a fost reabilitat de Consiliul Judeţean. Drumarii au făcut pregătirile pentru asfaltare şi lucrează la amenajarea trotuarelor, după care se va trece la turnarea stratului de asfalt.

Traficul este aglomerat pe porţiunea de şantier şi drumul este udat periodic pentru a se împiedica ridicarea prafului. Lucrările vor putea fi finalizate până la sfârşitul acestei luni. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!