Publicat la: 12.01.2018. 19:28 / 1.152 views

LUCRĂRI AVANSATE LA PODUL DE LA VADU PAŞII. NEAGU: “ÎN 2019 SE VA CIRCULA PE POD”

Lucrările la podul de la Vadu Paşii se desfăşoară în ritm alert, iar până la acest moment, ajutat şi de vreme, constructorul a reuşit să îi impresioneze inclusiv pe reprezentanţii Consiliului Judeţean. Şefii de la judeţ dau asigurări că în ritmul acesta, la începutul anului 2019, se va putea circula pe podul atât de cerut de buzoieni.

pod 3 pod 4

Lucrările la podul de la Vadu Paşii sunt avansate, constructorul reuşind chiar să depăşească ceea ce îşi propusese până la acest moment. Acest lucru se datorează şi vremii care a permis să se continue lucrările.

Preşedintele Consiliului Judeţean este de părere că dacă lucrările vor continua în acelaşi ritm, la începutul anului 2019 se va putea circula pe pod.

Constructorul este cu atât mai motivat, cu cât a primit banii pe lucrare. Plata s-a făcut din bugetul Consiliului Judeţean, urmând ca Ministerul să returneze apoi sumele în bugetul judeţului Buzău.

Anghel Saligny a construit podul de la Vadu Paşii în 1886 pentru a face legătura feroviară între Muntenia şi Moldova.  După cel de-al Doilea Război Mondial, podul a devenit unul rutier si a funcţionat aproape o jumătate de secol. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!