Publicat la: 08.02.2018. 19:10 / 845 views

LUCEAFĂRUL ŢINTEŞTE PROMOVAREA. GREFE IMPORTANTE LA ECHIPA BUZOIANĂ

Fostul internaţional Răzvan Radu şi Andrei Cîrstea sunt cele mai noi transferuri de la Luceafărul Buzău. Tehnicianul Iulian Trăsnea a declarat că vrea să profite de depunctarea echipei Colţea Brasov şi să prindă un loc de play-off, chiar din sezonul în curs.

futsalAbia revenit de la Campionatul European de Futsal din Slovenia, preşedintele celor de la Luceafărul nu pierde timpul. Iulian Trăsnea a perfectat două transferuri de marcă, reuşind înregimentarea a doi jucători cu nume în lumea futsalului. Trăsnea l-a convins pe fostul tricolor Răzvan Radu să semneze pentru buzoieni. Radu deţine şi un titlu de campion naţional , cu City US Tîrgu Mureş. Pentru Luceafărul a semnat şi Adrian Cîrstea, de la Dunărea Călăraşi.

Achiziţiile Luceafărului vin şi pe fondul depunctării celor de la Colţea Braşov. Culoarul favorabil care s-a creat astfel ar permite buzoienilor să aspire la un loc 2, poziţie ce asigură barajul pentru promovarea în superligă.

Luceafărul ocupă locul al treilea în divizia secundă, cu 22 de puncte, cu unul mai puţin decât KSE Tîrgul Secuiesc. Trupa lui Trăsnea a mai obţinut promovarea în urmă cu două sezoane, dar, din cauza lipsei de fonduri, n-a putut participa în prima ligă. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!