Publicat la: 07.03.2018. 19:10 / 651 views

LUCEAFĂRUL SUB TUTELA GLORIEI? CLUBUL BUZOIAN S-AR PUTEA ÎMBOGĂŢI CU O SECŢIE

Parcursul excelent al Luceafărului în liga a II-a de futsal nu i-a lăsat indiferenţi pe şefii de la Gloria. Cum futsalul este specificat în certificatul sportiv al clubului municipal, conducătorii Gloriei nu exclud posibilitatea de a activa această secţie. Dacă trupa lui Trăsnea va promova, este foarte posibil ca SCM să mai aibă o echipă în liga întâi.

conferinta gloria futsal

La ultima conferinţă de presă, conducătorii de la Gloria nu s-au arătat împotriva preluării Luceafărului, mai ales că între cele 19 ramuri sportive ale SCM-ului figurează şi futsalul. Totul depinde, însă, de votul consilierilor locali, CLM-ul fiind singurul for care poate să aprobe activarea unei noi secţii în cadrul clubului municipal. Între timp, trupa lui Iulică Trăsnea a învins liderul şi este aproape sigură de barajul pentru promovare. Preluarea Luceafărului ar însemna pentru clubul municipal încă o reprezentantă la cel mai înalt nivel, la nici un an de la înfiinţare.

Şefii Gloriei au ţinut să precizeze că decizia nu poate fi luată numai de Consiliul Director al clubului buzoian, chiar dacă Luceafărul activează sub patronajul FRF.

Întrebat de reporterii Campus TV, preşedintele clubului Luceafărul a declarat că n-ar refuza o ofertă din partea SCM. Mai mult, Iulian Trăsnea a şi înaintat către Gloria un exerciţiu financiar, pentru sezonul urmator. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!