Publicat la: 05.03.2018. 19:10 / 669 views

LUCEAFĂRUL BUZĂU STRĂLUCEŞTE LA CLUJ. TRUPA LUI TRĂSNEA A ÎNVINS LIDERUL CLUJANA

Minune înfăptuită de băieţii lui Iulică Trăsnea, pe terenul liderei Clujana Cluj. Buzoienii au dispus de prima din clasament cu 10 la 8, după un meci de infarct. Luceafărul a revenit pe final şi s-a impus, după ce a fost condusă pe tot parcursul partidei.

futsalDeplasată la Cluj doar cu şapte jucători, din cauza problemelor financiare severe, Luceafărul a confirmat evoluţia bună din campionat, impunându-se în faţa liderului Clujana cu 10 la 8, după un meci spectacol.

Eroii partidei au fost foştii componenţi ai Gloriei Buzău, George Marcu şi Gabriel Bobe, ambii cu câte o triplă, Gabi Sîrbescu cu două goluri şi Ionuţ Vişan, cu o reuşită. Luceafărul a înscris chiar şi cu portarul Andrei Goicea, într-o partidă în care a fost condusă până spre sfârşit, a reuşit să egaleze la 8 şi a dat lovitura pe final, când gazdele atacau cu tot efectivul.

Luceafărul ocupă a doua poziţie în clasamentul ligii secunde, cu 28 de puncte, loc ce-i menţine pe buzoieni în cărţi, pentru promovare. Din păcate, buzoienii nu ştiu dacă vor juca meciul viitor, acasă cu  Bukovina Vicov, din cauza faptului că nu-şi mai permit să achite nici măcar baremul de arbitraj. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!