LUAȚI-VĂ OCHELARI 3D! IATĂ AUTOSTRADA! CARE E REALITATEA? TOT MINCIUNI DE CAMPANIE?

LUAȚI-VĂ OCHELARI 3D! IATĂ AUTOSTRADA! CARE E REALITATEA? TOT MINCIUNI DE CAMPANIE?

Recent, premierul Florin Cîțu a debordat de sinceritate, când a spus că majorarea pensiilor cu 8% a fost doar o promisiune de campanie electorală, nu parte a programului de guvernare. Campus TV vă prezintă o variantă similară, dar mai apropiată nouă, buzoienilor: cum să promiți și declari ceva în campanie, pentru ca, după ceva timp să se dovedească a fi încă o minciună!

autostrada 2 autostrada 1

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a publicat o filmare 3D a proiectului autostrăzii Ploiești – Buzău, tronson despre care au existat deja multe informații publice. La postarea de pe pagina oficială a CNAIR se precizează că “modelarea 3D poate conduce la clarificarea constructibilității soluțiilor propuse, iar aceasta va fi utilizată în cadrul etapei de avizare a documentației aferente Studiului de Fezabilitate pentru Autostrada Ploiești – Buzău.

Numai că această informație se bate cap în cap cu ceea ce declara în noiembrie, anul trecut, șeful Cancelariei premierului de la acea vreme. Ce-i drept, Ionel Dancă, ales între timp parlamentar de Vrancea, era în campanie electorală, când anunța, într-o vizită la Buzău, că studiul de fezabilitate pentru autostradă a fost deja finalizat și că licitația bate la ușă.

Mai mult, tot în conferința de presă din 30 noiembrie 2020, în avântul său de anunța vești bune pe bandă rulantă, Ionel Dancă declara că, în 2021 vom vedea autoutilajele lucrând la autostradă.

Tot în postarea Companiei Naționale se menționează că filmarea 3D realizată pentru proiectul autostrăzii Ploiești – Buzău “are ca scop prezentarea si vizualizarea solutiilor proiectate precum si asigurarea unui nivel ridicat al preciziei privind suprafata de teren necesară a fi expropriată, lucrările de artă proiectate, precum si solutiile de consolidare necesare.” Cu alte cuvinte, înțelegem că nici măcar demersurile de expropriere nu au fost realizate.

În final, vă lăsăm pe dumneavoastră să trageți concluzia cu privire la stadiul proiectului autostrăzii Ploiești-Buzău. (Mihai Bunăziua)

Publicat de: Editat de:
Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și
Actualitate

Bucurie și emoție pe Calea Eroilor

01.12.21 17:36 Ultima modificare 01.12.21 18:17

Peste 3000 de buzoieni, cu mic, cu mare, au participat la parada militară organizată astăzi pe Calea Eroilor. Chiar dacă au fost nevoiți să poarte…