Publicat la: 22.06.2018. 18:20 / 437 views

“LOTERIA” ADMITERII COMPUTERIZATE. ATENŢIE LA OPŢIUNILE DE PE FIŞELE DE ÎNSCRIERE!

Atenţie mare la opţiunile pentru admiterea computerizată! Absolvenţii de gimnaziu vor trece printr-o nouă etapă importantă, ce a alegerii liceului. Totul ţine de o evaluare echilibrată a şanselor, în baza mediei formate după rezultatul obţinut la Evaluarea Naţională. Peste 3.000 de elevi buzoieni urmează să îşi aleagă liceul.

rezultate evaluare 2După emoţiile examenului de capacitate, urmează cele date de admiterea computerizată. Elevii vor avea la dispoziţie o perioadă de cinci zile pentru a completa fişele.

Absolvenţii de gimnaziu vor fi în faţa unei alegeri importante pentru viitorul lor. În funcţie de medii, prima opţiune trebuie să fie foarte bine cântărită.

Un indicator pentru elevi ar fi media de admitere din anii trecuţi, la fiecare profil de liceu. Pentru anul acesta se anticipează medii de intrare mai scăzute, date fiind notele mici de la proba de matematică.

Rezultatele admiterii computerizate vor fi cunoscute pe 9 iulie. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>