Publicat la: 20.05.2020. 18:12 / 354 views

LOCURILE DE JOACĂ SUNT ÎNCHISE ÎN CRÂNG. S-A DAT ÎNSĂ LIBER LA TENIS DE MASĂ

Benzile de delimitare încă restricționează accesul la locurile de joacă din parcul Crâng. Reprezentanții municipalității spun însă că amatorii de sport pot juca tenis de masă, deoarece ping-pong-ul respectă distanțarea socială.

mese tenis loc joaca 1

Locurile de joacă sunt încă pustii în Parcul Crâng. Autoritățile fac apel la toți buzoienii să respecte regulile de distanțare socială, chiar dacă starea de alertă presupune o oarecare relaxare. Municipalitatea anunță însă că mesele de tenis din parc pot fi folosite, deoarece se încadrează în regimul impus de regulile stării de alertă. Nu se poate juca însă la dublu.

De altfel, spun reprezentanții municipalității, accesul în parcurile orașului nu a fost restricționat nici în perioada stării de urgență.

În perioada stării de urgență, municipalitea a dispus primenirea zonelor de agrement din Crâng. Totuși, mulți dintre buzoieni au reclamat pe rețelele de socializare starea deplorabilă a heleșteului din cel mai mare parc buzoian. (Cornel Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!