Publicat la: 29.07.2015. 18:44 / 1.048 views

LOCURILE DE JOACĂ LA CONTROL. ”NU MAI CORESPUND FIZIC, MORAL ŞI TEHNIC”.

loc de joaca 1Locurile de joacă din Buzău se degradează continuu şi multe dintre aparate „nu mai corespund fizic, moral şi tehnic.” Este afirmaţia prefectului de Buzău care a cerut instituţiilor abilitate să facă un control rapid în oraş şi nu numai. Buzoienii cred că aceste locuri de agrement ar trebui să fie permanent în atenţia responsabililor din Primărie.
Dacă locurile de joacă pentru copii din cele trei parcuri mari din oraş sunt, cât de cât, mai bine întreţinute, nu acelaşi lucru se poate spune despre cele răspândite prin oraş.
Cele mai multe dintre acestea au fost amenajate în zonele cele mai aglomerate, printre blocuri, unde şi numarul copiilor este mare. Multe dintre aparatele din locurile de joaca sunt atât de deteriorate încât nici nu se mai poate şti la ce foloseau.
Instituţiile abilitate au primit ordinul de a face un control rapid în aceste locuri amenajate pentru copii care nu au mai fost reparate şi modernizate de multă vreme.
Multe dintre aparatele montate la locurile de joacă s-au deteriorat în timp, atât din cauza condiţiilor meteo cât şi din cauza folosirii lor de către sute de copii. Probabil că unele dintre ele au fost construite din materiale ieftine, care nu au rezistat în timp şi care, acum au devenit adevărate pericole publice.
Poate că, după controalele ordonate de Instituţia Prefectului, locurile de joacă vor fi primenite şi mobilierul reparat, înlocuit şi vopsit, spre mulţumirea copiilor şi a părinţilor lor.

loc de joaca 2  loc de joaca 3

loc de joaca 4  loc de joaca 5

Exista 1 Comentariu
Ce spun vizitatorii:
  1. vlad spune:

    Exact ce astepta gasca de infractori din primarie: inca o oportunitate de a castiga bani prin „refacerea” acestor locuri de joaca de catre firmele de casa ale lor pe foarte multi bani din bugetul local.

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!