Publicat la: 16.05.2018. 18:06 / 337 views

LOCURILE DE JOACĂ, ÎN VIZORUL AUTORITĂŢILOR LOCALE. 12 PARCURI, MODERNIZATE ÎN URMĂTOAREA PERIOADĂ

Cazul copilului rănit într-un loc de joacă dezafectat a avut ecou imediat în rândul autorităţilor publice locale. Reprezentanţii Primăriei au dispus desfiinţarea acelui loc de joacă, dar şi a altora aflate în aceeaşi situaţie. De asemenea, au anunţat că în următoarea perioadă 12 părculeţe dedicate copiilor din municipiu vor fi modernizate, iar alte 5 vor fi înfiinţate.

loc joaca 1Reprezentanţii Primăriei au acţionat imediat după ce au aflat că un copil de 10 ani s-a rănit într-un loc de joacă dezafectat din municipiul Buzău. Aşa se face că respectivul părculeţ, dar şi altele aflate în aceeaşi situaţie au fost desfiinţate. Se atrage, însă, atenţia şi părinţilor să îşi supravegheze îndeaproape copiii când se află în preajma unor astfel de pericole.

De asemenea, autorităţile au în vedere ca în următoarea perioadă să modernizeze alte 12 locuri de joacă din municipiul Buzău, iar altele 5 vor fi nou-înfiinţate, în locurile unde s-a constatat că ar fi necesare.

Vă reamintim, în urmă cu două zile, un copil de 10 ani s-a rănit grav la un picior, după ce s-a aventurat într-un loc de joacă de pe Bulevardul Bălcescu, ce fusese închis, dar piesele nu au fost înlăturate. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>