Publicat la: 20.08.2019. 18:49 / 306 views

LOCUINŢE SOCIALE ÎN SEDIUL COMPANIEI DE APĂ

Problema locuinţelor sociale din oraşul nostru este pe cale de a fi rezolvată. Municipalitatea propune o soluţie cel puţin surprinzătoare pentru adăpostirea asistaţilor sociali care nu au un adăpost propriu. Pentru ei, fostul sediu al Companiei de Apă va fi reconfigurat în locuinţe sociale.

companiaÎn următoarea şedinţă a Consiliului Local Municipal se intenţionează introducerea unui proiect de hotărâre, referitor la vechiul sediu al Companiei de Apă. Aici, Primăria doreşte să mute familiile care locuiesc în clădirile vechi şi şubrede din Centrul Vechi, pentru a le putea reabilita.

Blocul în care funcţionează încă sediul Companiei de Apă a fost proiectat iniţial pentru locuinţe. Apartamentele de la etajul 1 al blocului, care are 3 scări, au fost apoi transformate în birouri.

Acum, Municipalitatea îl va reconfigura în apartamente pentru a muta aici familiile de asistaţi sociali care nu au un adăpost propriu.

Blocul respectiv este amplasat în plin centrul Buzăului, în apropierea Pieţei Centrale. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!