Publicat la: 10.04.2019. 18:20 / 887 views

LOCATARII DIN DOROBANŢI AU DIN NOU APĂ LA ROBINETE. ASOCIAŢIA DE PROPRIETARI A PLĂTIT SUMELE RESTANTE

fara apaCompania de Apă Buzău a reluat furnizarea serviciului de alimentare cu apă potabilă pentru blocurile de locuințe gestionate de Asociația de Proprietari PT 28/3 – Dorobanți II, din municipiul Buzău. Decizia este motivată de faptul că reprezentanții legali ai Asociației de Proprietari au achitat sumele restante ce reieșeau din convenția de eșalonare a debitelor. Cu această ocazie, asociația amintită a reintrat în graficul de eșalonare asumat.

De menționat este faptul că asociația nu a achitat debitul integral de aproximativ 2.3 miliarde de lei vechi, ci doar o mică parte, conform graficului de eșalonare a datoriei. Asta înseamnă că, pe viitor, locatarii vor sta în continuare cu teamă până la stingerea totală a datoriei.

Reamintim că luni, 16 blocuri din cartierul Dorobanți II au rămas fără apă, din cauza unei datorii a asociației de proprietari de care aparțin. La acest moment nu se știe ce s-a întâmplat cu banii strânși de la locatari, dar se pare că situația a ajuns în atenția organelor de poliție, care au deschis o anchetă. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!