Publicat la: 18.03.2020. 19:28 / 356 views

LIVRĂRI LA DOMICILIU. DAS BUZĂU AJUTĂ PERSOANELE IZOLATE

În situația în care oamenii sunt îndemnați să evite să iasă din case, pentru a evita să fie contaminați cu noul coronavirus, sunt buzoieni care chiar nu se pot deplasa de la domiciliu. Asigurarea celor trebuincioase traiului de zi cu zi și a medicamentelor depinde în mare măsură de implicarea autorităților locale. Direcția de Asistență Socială a Municipiului a pus la dispoziție un număr de telefon la care pot apela persoanele care nu-și pot părăsi domiciliul.

dasComitetul Local pentru Situații de Urgență are în vedere și ajutorarea buzoienilor care nu se pot deplasa de la domiciliu, din motive obiective.

Deja, o primă solicitare a avut loc chiar înainte ca hotărârea să fie aprobată în unanimitate de membrii CLSU.

O persoană autoizolată, care nu avea voie să părăsească domiciliul, a avut nevoie de cele necesare traiului de zi cu zi și a sunat la Direcția de Asistență Socială a Municipiului.

Persoanele singure, izolate la domicilu, în vârstă sau cu probleme locomotorii, care nu își pot procura alimentele de bază și medicamente, pot suna la numărul de telefon 0238 – 710.329.

Personalul de la DAS, va prelua solicitarea și va stabili împreună cu solicitantul metoda de livrare a produselor achiziționate, respectând regulile de protejare împotriva Covid 19.

În principiu, se va alcătui lista cu produsele solicitate, vor fi preluate sumele de bani aproximative, apoi vor fi achiziționate produsele care vor fi lăsate la domiciliul persoanelor împreună cu restul de bani, chitanța și un proces verbal.

Procedura poate fi adaptată permanent, în funcție de particularitățile fiecărui solicitant. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!