Publicat la: 17.02.2021. 20:16 / 217 views

LIVIU VÂRCIU, LĂSAT PIETON LA BUZĂU. A CIRCULAT CU 107 KM/H ÎN LOCALITATE

Liviu Vârciu îngroașă rândul vedetelor rămase fără permis la Buzău. După ce a fost prins circulând cu o viteză de 107 Km/h în localitatea Poșta Câlnău, polițiștii buzoieni i-au suspendat permisul de conducere pentru 90 de zile și i-au aplicat și o amendă consistentă. Vedeta TV a postat pe internet filmulețul din care reiese reacția sa în urma discuției cu agentul rutier.

varciu 2Aflat la volanul mașinii sale, Liviu Vârciu se îndrepta cu familia, către Suceava. La un moment dat, pe DN 2 E85, în localitatea Poșta Câlnău, a fost oprit de un echipaj de la Poliția Rutieră Buzău, iar agentul de poliție i-a comunicat și motivul pentru care a fost oprit: a circulat cu 107 Km/h în localitate. De asemenea, Vârciu a aflat și că i se va reține permisul de conducere pentru 90 de zile.

Dacă urmărim cu atenție reacția vedetei, ne dăm seama că este pentru prima dată când rămâne fără permis de conducere. Acesta încearcă să afle chiar de la polițist dacă își poate continua drumul și cum își poate recupera mai repede dreptul de a conduce.

Liviu Vârciu făcea o înregistrare pentru canalul său de youtube și a postat ulterior filmarea. În ciuda faptului că a rămas fără permis, acesta și-a continuat drumul spre Suceava unde a petrecut câteva zile de vacanță. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!