Publicat la: 13.03.2019. 19:38 / 1.262 views

LISTĂ URIAŞĂ DE AŞTEPTARE LA RMN. PESTE 2200 DE PERSOANE AU FĂCUT CERERE

Spitalul Judeţean Buzău a fost dotat, în ultima perioadă cu aparatură performantă, însă nevoile buzoienilor sunt departe de a fi satisfăcute. La Computerul Tomograf se fac şi câte 30 de examinări pe zi, în timp ce pe lista de aşteptare de la RMN sunt în acest moment peste 2200 de persoane. Conducerea spitalului caută soluţii pentru achiziţionarea a cel puţin încă două aparate.

rmn 1Liste kilometrice pe care figurează mai bine de 2200 de persoane. Aceasta este situaţia în acest moment la cabinetul la care se efectuează examenul RMN. Cu alte cuvinte, buzoienii ar trebui să aştepte luni bune pentru a reuşi să obţină o astfel de analiză.

Şi pentru Computerul Tomograf sunt solicitări foarte multe, în unele zile realizându-se până la 30 de astfel de examinari.

Conducerea Spitalului caută soluţii pentru achiziţionarea a cel puţin încă un RMN şi un CT.

Buzoienii care doresc să facă mai repede examenul RMN o pot face contra cost, iar sumele plătite pot varia între 300 şi 700 de lei. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!