Publicat la: 04.09.2018. 18:58 / 676 views

LIPSESC MANUALELE DE CLASA I. ŞCOLILE, AŞTEPTATE LA DEPOZITUL INSPECTORATULUI

Nu există început de an școlar fără probleme cu manualele. De această dată, există posbilitatea ca elevii din clasa I să își găsească băncile goale în prima zi de școală. În rest, manualele sunt deja asigurate, iar reprezentanții  unităților de învățământ trebuie să le ridice, în această săptămână, de la depozitul Inspectoratului Școlar.

manuale 1Toate camerele din depozitul de manuale al Inspectoratului Școlar Județean sunt arhipline. În ultima perioadă, zilnic, au sosit tone de cărți de studiu pentru noul an școlar. Din loturile ajunse la Buzău lipsesc manualele pentru elevii de clasa I, problemă cauzată de întârzierea procedurilor de preselecție.

În cazul celorlalți ani de studiu nu ar fi probleme în asigurarea manualelor. De pildă, pentru clasa a VI-a au fost editate noi tipuri de manuale. Școlile sunt așteptate să le ridice din depozit. 

În 2017, anul școlar a început cu probleme pentru elevii din clasa a V-a. Manuale lor au sosit după mai bine de două luni, perioadă în care la ore a fost utilizat un compendiu, care cuprindea sinteza pentru două luni, la toate disciplinele. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!