Publicat la: 05.03.2021. 19:39 / 887 views

LIGA ZIMBRILOR, FĂRĂ SISTEMUL PLAY-OFF. FRH A APROBAT SCHIMBAREA SISTEMULUI COMPETIȚIONAL

Atât de blamatul sistem cu play-off/play-out a fost, în cele din urmă anulat. Liga Zimbrilor se va derula, încă din sezonul în curs, după un alt algoritm similar celui din Liga Florilor. Campioana se va stabili imediat după sezonul regulat, la fel și echipele retrogradate. Sistemul folosit până acum în prima divizie masculină era contestat mai ales de cluburile care luptau pentru evitarea retrogradării.

handbalisti 3Dacă în ceea ce privește formatul de disputare al Ligii Zimbrilor lucrurile încep să intre în normal, federalii nu contenesc să-i uimească atât pe amatorii de handbal, cât și pe conducătorii cluburilor, în urma unor decizii cu privire la programul competițional. Una dintre grupările care pot avea de suferit în urma acestor decizii este HC Buzău. Lupii vor disputa două partide, în două zile consecutive, după o lună fara niciun meci de campionat. Datele de disputare ale partidelor sunt afișate greșit pe portalul oficial al Federației Române de Handbal. Buzoienii dispută meciul cu Steaua pe 22 martie, în timp ce pe site-ul FRH meciul este afișat pe 6 aprilie 

Cel de-al doilea meci pe care-l vor juca „Lupii” în turneul găzduit de complexul Lascăr Pană din Baia Mare este programat pe 23 martie. (Andrei Solomon)

 

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!