Publicat la: 14.11.2019. 19:33 / 563 views

LIDERII PNL, MULŢUMIŢI DE SCORUL DE LA BUZĂU. PRIMA ANALIZĂ INTERNĂ DUPĂ TURUL I PREZIDENŢIAL

Chiar dacă organizaţia judeţeană s-a clasat printre codaşele pe ţară, liderii PNL Buzău se declară mulţumiţi de rezultatele obţinute în primul tur prezidenţial. Klaus Iohannis a fost pe locul doi în preferinţele electoratului din judeţ. Cel mai important scor pentru PNL a fost pe municipiul Buzău, unde PSD a pierdut în primul scrutin.

liberali 2După o primă analiză a rezultatelor de duminică, liderii liberali buzoieni au declarat că sunt mulţumiţi de scorul obţinut în judeţ, chiar dacă PNL s-a situat pe locul doi. Klaus Iohannis a avut aproape 30% dintre voturi, în timp ce Viorica Dăncilă a fost preferată de peste 34% dintre alegătorii din judeţ.

Deşi rezultatul organizaţiei judeţene a fost printre cele mai slabe din ţară, conducerea PNL Buzău declară că nu s-a pus problema vreunui reproş venit de la centru.

În municipiul Buzău, Klaus Iohannis a fost pe primul loc, cu peste 29%, reprezentând aproape 15.500 de voturi, în timp ce Viorica Dăncilă a avut peste 13.000 de voturi, însemnând 25%. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!