Publicat la: 03.07.2020. 17:48 / 2.230 views

LIDERII LIBERALI RECUNOSC SUPREMAȚIA PSD. DOBRE: “AICI E GREU! E BÂRLOGUL LUI CIOLACU”

Aflat într-o vizită la sediul PNL Buzău, președintele regional al liberalilor, fostul ministru Victor Paul Dobre, a recunoscut că, la Buzău, va fi o bătălie grea împotriva PSD, la alegerile locale.

doi liberaliÎn calitate de lider regional pe zona de Sud-Est, fost ministru delegat pentru Administrație, Victor Paul Dobre a fost astăzi în vizită la Buzău, unde a și organizat o conferință de presă. Parlamentarul a recunoscut că, pentru filiala buzoiană, va fi foarte greu la alegerile locale să învingă PSD.

Cu toate acestea, Victor Paul Dobre i-a îndemnat pe buzoieni să aleagă PNL, în perspectiva unei guvernări mai solide după alegerile locale.

Și președintele organizației județene a liberalilor a precizat că nu va fi ușoară lupta împotriva PSD, amintind tot de buzoianul Marcel Ciolacu, lider la nivel național.

La alegerile prezidențiale, PNL a reușit o premieră în județul Buzău: s-a clasat pe primul loc, în fața PSD. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!