Publicat la: 13.06.2017. 18:08 / 473 views

LICITAŢII PENTRU STRĂZI. PRIMUL ASFALT VA FI AŞTERNUT ÎN CURÂND

Cele peste 50 de străzi buzoiene care nu au fost asfaltate niciodată au şanse din ce în ce mai bune să primească primul strat până la sfârşitul acestui an. Primăria se străduieşte să obţină ultimile avize pentru demararea lucrărilor iar banii necesari sunt deja prinşi în buget, pe investiţii. O condiţie inclusă în caietele de sarcini impune ca, după licitaţie,  lucrările să înceapă concomitent în toate cele 5 loturi în care au fost grupate străzile care vor fi asfaltate.      

viilor 3La aproape un an de la instalarea tripletei de edili la cârma Municipalităţii buzoiene, una dintre cele mai aşteptate promisiuni electorale este pe cale să se îndeplinească.

Peste 50 de străzi buzoiene care nu au văzut vreodată asfalt vor intra în curând în reabilitare.

O misiune dificilă pentru cei din primărie constă în obţinerea tuturor avizelor necesare pentru demararea unor astfel de lucrări la infrastructura rutieră.

Anul acesta au fost prevăzuţi 10 milioane de euro pe investiţii.

Asta înseamnă că banii pentru asfaltarea celor peste 50 de străzi există şi că, după validarea licitaţiilor, se poate trece la treabă în ritm alert.

Ritm care va fi impus şi de termenele de execuţie foarte scurte, specificate în caietele de sarcini.

O altă condiţie este ca lucrările să înceapă simultan în toate cele 5 loturi în care au fost grupate străzile care vor fi asfaltate. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>