Publicat la: 12.12.2019. 19:13 / 379 views

LICITAŢIE DULCE. BANI PENTRU CARITATE, STRÂNŞI DIN VÂNZAREA PRĂJITURILOR

Zeci de platouri cu prăjituri au fost licitate aseară, în cadrul unui eveniment caritabil. Angajații unei clinici buzoiene au gătit iar produsele ieșite din mâinile lor au fost achiziționate în cadrul unei licitații deschise. Fondurile strânse vor merge catre copiii dintr-un asezamant bisericesc de la Cârligu Mare, dar și pentru o echipa de olimpici de la Colegiul National B.P. Hasdeu.

dulciuri 2 dulciuri 4

Campanie caritabilă inedită, derulată de personalul unei clinici medicale buzoiene. “Dăruieşte dulce”, eveniment aflat la a treia ediţie, presupune o licitaţie, pentru platourile cu dulciuri făcute chiar de angajaţii companiei.

Produsele sunt apoi scoase la licitaţie iar toţi banii strânşi merg către diferite cauze caritabile. Aseară, câteva zeci de “pofticioşi de ocazie” s-au întrecut în a cumpara prăjiturile preferate.

Sumele licitate creşteau extrem de repede, şi graţie faptului că era vorba de o cauză nobilă. Banii strânşi aseară vor merge la Cârligu Mare, acolo unde exista un centru de ajutorare pentru copiii nevoiaşi din sat.

Banii ajunşi la Cârligu Mare vor servi la plata utilităţilor pentru cei 30 de copii care provin din familii nevoiaşe. Micuţii vin la centru după orele de curs, primesc o masă caldă, îşi fac temele şi desfăşoară diferite activităţi extracuriculare.

O parte din banii strânşi aseară vor fi direcţionaţi către  o echipă de olimpici hasdeieni. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!