Publicat la: 11.11.2016. 18:31 / 2.109 views

LICEUL DE CHIMIE, DOSAR PENAL STUFOS LA POLIŢIE. SUNT SUSPECTATE MAI MULTE FAPTE DE ABUZ IN SERVICIU

Liceul de Chimie din Buzău face obiectul unui dosar penal aflat în atenţia Poliţiei. Nu mai puţin de 27 de plângeri au fost depuse împotriva vechii conduceri a unităţii de învăţământ. Sesizările au fost făcute de cea care acum a devenit director în cadrul liceului. Ofiţerii I.P.J. au în vizor mai multe suspiciuni de abuz în serviciu.

liceu-nenitescuÎn ultimul an, Liceul Tehnologic „Costin Neniţescu” din Buzău a fost scena unui război purtat între vechea şi actuala conducere. S-a ajuns ca în atenţia Poliţiei să fie un dosar stufos, cu aproape 30 de plângeri depuse de profesoara Narcisa Daşu, devenită între timp director adjunct al liceului, în urma concursului susţinut luna trecută.

Surse din rândul anchetatorilor ne-au precizat că, printre altele, se reclamă înfiinţarea ilegală a unei clase şi efectuarea unor pontaje fictive.  

Chiar dacă a depus acele plângeri la Poliţie, noua directoare de la Liceul de Chimie evită să comenteze mai multe despre conţinutul reclamaţiilor.

Deocamdată, Poliţia face cercetări pentru abuz în serviciu. De la Liceul Tehnologic „Costin Neniţescu” au fost ridicate cataloage, documente şi alte înscrisuri pentru a fi verificate aspectele reclamate.

Liceul de Chimie a mai făcut obiectul unui scandal. În vara acestui an, secretara-şefă a unităţii a fost condamnată la doi ani şi patru luni de închisoare pentru trafic de influenţă, acuzată că a primit mită de la un candidat pentru a îl ajuta să promoveze examenul de bacalaureat. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!