Publicat la: 11.12.2015. 20:20 / 1.432 views

LICEUL DE ARTE ŞI-A SERBAT ZIUA. EXPOZIŢII, SPECTACOL ŞI DISTRACŢIE

Consiliul profesoral de la Liceul de Arte „Margareta Sterian” a fost format astăzi din elevi. Pentru o zi, aceştia au stat la catedre iar profesorii lor au redevenit elevi şi au luat loc în bănci.

ARTE 3Şi conducerea şcolii a fost preluată de un director nou şi adjunctul acestuia, ambii aleşi dintre elevii liceului.

Dacă directorul plin şi-a intrat repede în rol şi a condus noul colegiu profesoral format din colegii săi, directorul adjunct şi-a revenit mai greu din surpriză. Poate şi din cauza că este încă începător.

În schimb, fosta directoare a preluat, cu multă aplicaţie, rolul de preşedinte al Consiliului Elevilor.

Liceul a fost cuprins astăzi de o efervescenţă sărbătorească, peste tot sunt expoziţii iar elevii şi profesorii au repetat pentru megaspectacolul care încheie ziua liceului.

arte 2

La această oră, Moş Crăciun, care a venit special în această zi importantă, se pregăteşte să-şi desfacă sacul cu daruri pentru copiii care se află la Sala Consiliului Judeţean.

Peste 300 de elevi au contribuit la punerea în scenă a acestui spectacol grandios prin care sărbătoresc Ziua Liceului de Arte, dar şi apropierea sărbătorilor de iarnă.

(Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!