LICEUL DE ARTE ŞI-A SERBAT ZIUA. EXPOZIŢII, SPECTACOL ŞI DISTRACŢIE

LICEUL DE ARTE ŞI-A SERBAT ZIUA. EXPOZIŢII, SPECTACOL ŞI DISTRACŢIE

Consiliul profesoral de la Liceul de Arte „Margareta Sterian” a fost format astăzi din elevi. Pentru o zi, aceştia au stat la catedre iar profesorii lor au redevenit elevi şi au luat loc în bănci.

ARTE 3Şi conducerea şcolii a fost preluată de un director nou şi adjunctul acestuia, ambii aleşi dintre elevii liceului.

Dacă directorul plin şi-a intrat repede în rol şi a condus noul colegiu profesoral format din colegii săi, directorul adjunct şi-a revenit mai greu din surpriză. Poate şi din cauza că este încă începător.

În schimb, fosta directoare a preluat, cu multă aplicaţie, rolul de preşedinte al Consiliului Elevilor.

Liceul a fost cuprins astăzi de o efervescenţă sărbătorească, peste tot sunt expoziţii iar elevii şi profesorii au repetat pentru megaspectacolul care încheie ziua liceului.

arte 2

La această oră, Moş Crăciun, care a venit special în această zi importantă, se pregăteşte să-şi desfacă sacul cu daruri pentru copiii care se află la Sala Consiliului Judeţean.

Peste 300 de elevi au contribuit la punerea în scenă a acestui spectacol grandios prin care sărbătoresc Ziua Liceului de Arte, dar şi apropierea sărbătorilor de iarnă.

(Corneliu Floriceanu)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și