Publicat la: 04.12.2017. 19:17 / 300 views

LIBER LA VENITURI CUMULATE DIN MICI AFACERI. FACILITĂŢI PENTRU ANUMIŢI PENSIONARI BUZOIENI

Mai multe categorii de pensionari nu mai au plafon de cumulare a veniturilor provenite din activităţi independente. Legea s-a schimbat, iar buzoienii pensionaţi anticipat, anticipat parţial sau pe caz de invaliditate vor putea realiza venituri din mici afaceri, fără a fi plafonate, aşa cum se întâmpla anterior.

pensii 1Noua prevedere a intrat deja în vigoare, astfel că anumite categorii de pensionari nu mai au impus un plafon de venituri realizate din activităţi independente.

Anterior modificării actului normativ, mai mulţi vârstnici buzoieni s-au trezit cu popriri pe pensii, după ce au fost descoperiţi că au încasat venituri din diverse activităţi comerciale, peste limita financiară impusă de vechea legislaţie.

Noile schimbări vin în întâmpinarea celor care îşi au trecute micile afaceri pe numele părinţilor sau bunicilor pensionari, care se bucură de anumite facilităţi fiscale. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>