Publicat la: 26.02.2021. 20:32 / 1.059 views

LIBER LA MĂRȚIȘOARE ȘI FLORI, CU PRECAUȚIE… TRADIȚIE VS. COVID, ÎN UNITĂȚILE ȘCOLARE

Ministerul Educației a dat undă verde oferirii de mărțișoare și flori în unitățile de învățământ. Cu toate acestea, șeful educației buzoiene face un apel la precauție, în contextul epidemiologic actual, pentru a se respecta, cât de cât, normele de protecție.

cort martisoare 22 martie 2021Zilele trecute, a fost o întreagă dezbatere publică pe tema oportunității împărțirii de mărțișoare și flori în școli, pentru cadre didactice sau pentru eleve, în contextul epidemiologic actual.

Pentru a lămuri situația, Ministerul Educației a transmis că nu poate împiedica respectarea unei tradiții, astfel că, implicit, a dat undă verde oferirii de simboluri ale sosirii primăverii și de flori, în școli. Șeful educației buzoiene declară că, în ciuda permisiei date, e nevoie de… precauție.

În aceste condiții, inspectorul școlar general consideră că poate fi respectată tradiția, dar în continuare cu respectarea regulilor de protecție împotriva COVID.

Rămâne de văzut cum se va reflecta situația în școli, între teama de COVID și respectarea tradiției de Mărțișor și de 8 Martie. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!