Publicat la: 22.02.2021. 18:03 / 369 views

LIBER LA MĂRȚIȘOARE. S-A DESCHIS TÂRGUL DE MĂRȚIȘOR DIN PIAȚA DACIA

Astăzi s-a deschis pe platoul din fața Palatului Comunal, tradiționalul Târg de Mărțișor. Majoritatea comercianților și a creatorilor hand-made și-au expus mărțișoarele, obiectele de podoabă și cele decorative  pe standurile din marele cort. Tot în Piața Dacia au fost montate și căsuțe de lemn, unde vor fi expuse cele mai frumoase flori ale primăverii.

cort martisoare 22 martie 2021Astăzi au fost vândute primele mărțișoare din acest sezon, la deschiderea târgului din Piața Dacia.

Încă de dimineață, când marele cort a fost deschis, a început despachetarea și aranjarea pe standuri a micilor ”bijuterii” care, de 1 și de 8 martie vor fi dăruite tuturor doamnelor și domnișoarelor, împreună cu un buchețel de ghiocei sau de zambile parfumate.

Multitudinea de mărțișoare de toate formele și culorile fură privirile vizitatorilor, care se hotărăsc cu greu pe care dintre ele să le cumpere.

Ca în fiecare an, Primăria a venit în sprijinul membrilor Asociației de Creatori Populari și le-a pus la dispoziție gratuit 3 standuri pe care să-și expună spre vânzare creațiile hand-made.

Lângă cort au fost instalate căsuțe din lemn pentru cei care nu au mai prins un stand în interiorul cortului și pentru vânzătorii de flori, fără de care sărbătorile de la început de martie nu ar avea farmec.

Până pe 8 martie, Târgul de Mărțișor va fi locul predilect, mai ales pentru bărbați, unde aceștia  vor căuta cadoul potrivit pentru mamele, soțiile, ficele sau pentru iubitele lor. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!