Publicat la: 31.10.2016. 20:22 / 3.102 views

LEGEA ACHIZIŢIILOR PUBLICE, ÎN DEZBATERE LA BUZĂU. ÎNCREDINŢAREA DIRECTĂ, ABORDATĂ SUB TOATE ASPECTELE

Legislaţia achiziţiilor publice, greu de descifrat de mulţi dintre cei responsabili cu aceste operaţiuni din cadrul instituţiilor publice, a fost subiectul central al unei întâlniri ce a avut loc astăzi la Consiliul Judeţean.  Reprezentanţii Agentiei Naţionale pentru Achiziţii Publice au avut o întâlnire cu personalul responsabil cu achiziţiile. Au fost luate în discuţie noile aspecte legislative, greşelile făcute în teritoriu dar şi pregătirea profesională.

achizitii-1 achizitii-2

Din cauza numărului mare de solicitări şi a problemelor ridicate din teritoriu, reprezentanţii Consiliul Judeţean Buzău au intermediat o întâlnire între reprezentanţii Agentiei Naţionale pentru Achiziţii Publice şi reprezentanţi ai instituţiilor care se ocupă de licitaţii. Una dintre principalele probleme abordate şi care se regăseşte şi în noua legislaţie, este felul în care sunt abordate licitaţiile publice.

De asemenea, s-a discutat astăzi şi despre pregătirea profesională a celor care se ocupă de licitaţii. În viitorul apropit aceştia vor beneficia de pregătire intensă şi vor trebui să dovedească faptul că au desluşit tainele licitaţiilor publice.

În cadrul întâlnirii de astăzi participanţii au avut posibilitatea să stabilească legături şi să adreseze întrebări pentru care nu au găsit răsăunsuri  în legislaţia de specialitate.

(Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!