LECŢIE DEMONSTRATIVĂ A MICILOR INFORMATICIENI. LE-AU ARĂTAT PĂRINŢILOR CE AU ÎNVĂŢAT

LECŢIE DEMONSTRATIVĂ A MICILOR INFORMATICIENI. LE-AU ARĂTAT PĂRINŢILOR CE AU ÎNVĂŢAT

De curând, Mondo Consult şi-a extins aria de adresabilitate. Mai exact, nu mai răspunde doar adulţilor aflaţi în căutarea unei firme specializate de formare profesională, dar organizează şi cursuri pentru copii dornici să desluşească tainele roboticii, ale informaticii şi ale unui mediu prietenos de învăţare. Duminică, în cadrul unei întâlniri speciale, elevii şi-au invitat părinţii să le arate ce au învăţat în acest an.

robotica 2 robotica 3

Duminică a fost o zi plină de emoţii pentru copiii ce se iniţiază tainele roboticii, ale informaticii şi ale unui mediu prietenos de învăţare. În sala de curs de la Mondo Consult părinţii au asistat la o lecţie demonstrativă , organizată de copiii lor împreună cu profesorul coordonator.

Extrem de încântaţi de toate cunoştinţele acumulate, copii au explicat cât de importante sunt toate lecţiile primite, dar şi relaţia specială pe care o au cu profesorul de curs, un american îndrăgostit de România.

La cursul de robotică organizat de Mondo Consult, copiii vin din proprie iniţiativă. Sunt dornici să înveţe, să descopere tainele roboticii, dar în acelaşi timp găsesc un mediu prietenos în care îşi pot exprima în voie ideile.

Părinţii şi copiii care doresc să afle mai multe informaţii despre cursurile organizate de Mondo Consult o pot face la sediul firmei de pe Bulevardul 1 decembrie 1918, la numărul 19, sau accesând pagina de internet www.mondoconsult.ro. (Mirela Copariu)

Publicat de: Editat de:
Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și