Publicat la: 05.08.2020. 18:38 / 216 views

LECȚIE DE IGIENĂ ORALĂ, ÎN PARC. SESIUNE AD-HOC, ORGANIZATĂ DE CRUCEA ROȘIE

Copiii au aprofundat, azi, tehnicile de bază ale igienei orale, în cadrul unei acțiuni organizata de Crucea Roșie Buzău.

actiune cr 2 actiune cr 4

Micuții au primit sfaturi de la un medic stomatolog, în ceea ce privește periajul corect, frecvența acestuia sau utilizarea produselor pentru igienă dentară. Ședința ținută în Parcul Marghiloman s-a bazat pe interactivitate, copiii având ocazia să aprofundeze noțiunile de bază ale igienei orale și din…desene animate.

Nu este prima acțiune pe această temă întreprinsă de Crucea Roșie Buzău. În ultimii ani, organizația a susținut un adevărat program de informare, la care au luat parte peste 8000 de copii din județ, în peste 200 de instituții de școli din județ

La finalul lecției din parc, toți copiii au primit cadou produse pentru igienă orală. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!