Publicat la: 01.03.2021. 19:50 / 326 views

LE-AM PURTAT NOROC. VICTORIE PENTRU CHINDIA, LA PRIMUL MECI DIN CRÂNG

După mulți ani, arena din Crâng a găzduit un meci de Liga Intâi. Nu a fost vorba despre o partidă a Gloriei, ci despre meciul dintre Chindia și Universitatea Craiova. Târgoviștenii, la primul meci disputat la Buzău s-au impus cu 1 la 0, apropiindu-se asfel la numai patru puncte de play-off.

chindia craiova 1-0 chindia u craiova

După o primă repriză slabă, a urmat un act secund tensionat, cu un joc fragmentat, stricat pe alocuri și de cavalerii fluierului. Istvan Kovacs (Istvan Covaci) le-a refuzat oltenilor o lovitură de la 11 metri, după ce Ivan a fost faultat în careu.

La poarta cealaltă, s-a arătat punctul cu var, după ce Iacob a căzut în suprafața de pedeapsă, după un duel cu Paul Papp, Gazdele de conjunctură au ratat însă lovitura de pedeapsă, Iacob șutând în transversală.

Chindia a reușit deschiderea scorului cu 10 minute înainte de final, același Iacob revanșăndu-se, după ratarea penaltyului. Jucătorul împrumutat de la Viitorul s-a distrat cu apărarea adversă și a finalizat elegant, cu latul, pe lângă Pigliacelli

Grație victoriei obținute la Buzău, Chindia rămâne în cursa pentru play-off. Cu cele 32 de puncte acumulate, elevii lui Emil Săndoi sunt la numai patru lungimi de ocupanta locului 6, Academica Clinceni.

Târgoviștenii vor reveni la Buzău pe 14 martie, atunci când este programată confruntarea cu Astra Giurgiu. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!