Publicat la: 23.03.2017. 18:26 / 897 views

LAURENŢIU GAVRILĂ A DEMISIONAT DIN ADI BUZĂU 2008. RĂMÂNE ÎNLOCUITORUL LUI PETRE EMANOIL NEAGU

Secretarul Consiliului Judeţean Buzău, Laurenţiu Gavrilă, a demisionat din funcţia de secretar al Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară „Buzău 2008”. Anunţul a fost făcut în şedinţa ordinară de joi a Consiliului Judeţean. În locul său va fi numită Mirela Oprea, director executiv la Compartimentul Juridic din instituţia condusă de Petre Emanoil Neagu. Laurenţiu Gavrilă rămâne, însă, înlocuitorul preşedintelui A.D.I., Petre Emanoil Neagu.

gavrilaLa finalul şedinţei ordinare din luna martie, preşedintele Consiliului Judeţean a anunţat că Laurenţiu Gavrilă a demisionat din funcţia de secretar al Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară „Buzău 2008”. Acesta a declarat că regretă gestul lui Laurenţiu Gavrilă, însă este de părere că Mirela Oprea este omul potrivit să îl înlocuiască pe acesta.

Preşedintele Consiliului Judeţean le-a explicat jurnaliştilor care a fost motivul pentru care a desemnat-o pe Mirela Oprea să îl înlocuiască pe Laurenţiu Gavrilă pe postul de secretar al A.D.I. „Buzău 2008”.

Chiar dacă a demisionat din funcţia de secretar al Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară „Buzău 2008”, Laurenţiu Gavrilă va rămâne înlocuitorul preşedintelui A.D.I., Petre Emanoil Neagu. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!