Publicat la: 25.06.2020. 18:20 / 401 views

LANSARE CU MÂNA PE BIBLIE. AVOCATUL FLORESCU, CANDIDATUL PMP LA PRIMĂRIE

Avocatul Constantin Florescu, fost președinte al Tribunalului Buzău, este candidatul PMP pentru funcția de primar al orașului Buzău. Lansarea candidaturii a avut loc în această după-amiază, într-o conferință de presă organizată în Parcul Marghiloman. La eveniment a participat liderul național al PMP, Eugen Tomac.

FLORESCU 2Lansare atipică a unei candidaturi, în contextul pandemiei. PMP și-a prezentat aspirantul la fotoliul de primar într-un cort amplasat în Parcul Marghiloman. Avocatul Constantin Florescu a declarat că nu își va baza campania electorală pe atacuri la adresa actualului edil și că va ține cont de părerile cetățenilor pentru a creiona proiectele sale.

Florescu a făcut și o promisiune, cu mâna pe Biblie.

La lansarea de astăzi au mai participat liderul național al PMP și secretarul general adjunct al formațiunii.

Președintele executiv al filialei locale, senatorul Dorin Bădulescu, în calitate de avocat, îl cunoaște de mai mulți ani pe fostul șef al Tribunalului, iar acum a încercat să îl implice mai mult în politică.

În urmă cu patru ani, avocatul Constantin Florescu a câștigat un mandat de consilier municipal pe lista PSD, însă, în urma divergențelor pe care le-a avut cu primarul Constantin Toma, a venit inevitabila despărțire. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!