Publicat la: 13.07.2020. 17:57 / 204 views

LACUL SIRIU, FILMAT DIN AVION. IMAGINI SURPRINSE DE PILOȚII DE LA BOBOC

Lacul Siriu, filmat dintr-o ipostaza mai rar intalnita. Cateva imagini extraordinare au fost oferite de pilotii de la Boboc, intr-o postare pe contul de facebook al Scolii de Aplicatie pentur Fortele Aeriene

SIRIU 1Imaginile lacului surprinse în plină viteză a aparatelor de zbor amintesc de celebrul canion Colorado, excepția fiind malurile împădurite din zonă.  Filmulețul a fost făcut public într-o postare pe contul de facebook al Școlii de Aplicatie Boboc, reamintindu-le tuturor românilor că au o țară frumoasă.

În imagini, se observă și traseul șerpuit al DN10, drumul care leagă Buzăul de Brașov și care își face loc printre văi, pe toată lungimea lacului.

Filmulețul care nu durează mai mult de un minut a strâns peste 65000 de vizualizări. Internauți din toată țara au apreciat materialul care înfățișează lacul Siriu. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!