Publicat la: 08.07.2020. 18:23 / 787 views

LA UN PAS DE TRAGEDIE. ACCIDENT SPECTACULOS, LA POȘTA CÂLNĂU

Un accident care putea avea urmari din cele mai grave s-a produs azi chiar in fata postului de politie din comuna Posta Calnau. Un sofer din Suceava si sotia lui au scapat cu viata dupa ce autoutilitara in care se aflau  s-a lovit de un cap de pod.

acc calnau 3Un accident care putea avea urmări dintre cele mai dramatice s-a produs în zorii zilei chiar în fața postului de poliție din comuna buzoiană Poșta Câlnău. Un șofer din Suceava, soția lui și cățelul familiei, au scăpat cu viață după ce autoutilitara în care se aflau s-a făcut praf într-un cap de pod.

Aceștia au zburat câțiva metri cu cabina mașinii care s-a desprins de șasiu după impactul puternic. Accidentul s-a soldat cu pagube mari, deoarece camioneta sucevenilor transporta o limuzină Mercedes și o dubă către clienți din București.

Accidentul produs pe drumul European E85 a fost surprins de camerele de supraveghere ale primăriei. Se observă cum ansamblul de vehicule părăsește carosabilul, intră în coliziune cu un obstacol iar mașinile de pe platformă se răstoarnă.

Cabina s-a rupt și a zburat câțiva metri, până în fața unui magazin. Șoferul rămăsese cu mâinile pe volan, iar soția acestuia fusese trezită din somn de șocul puternic, spun martorii.

Cei doi soți din Suceava au scăpat doar cu câteva zgârieturi la mâini.

Polițiștii au ieșit cu greu din curte, deoarece ansamblul de vehicule s-a răsturnat chiar peste poarta postului de poliție. Șoferul a mărturisit că a ațipit la volan, clipă în care a pierdut controlul volanului. Transporta o limuzină Mercedes și o dubă de marfă către clienți din București. Încărcătura era asigurată. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!