Publicat la: 13.03.2019. 19:33 / 724 views

LA UN PAS DE SURPRIZA SEZONULUI. HC BUZĂU A PIERDUT LA LIMITĂ, CU CSM BUCUREŞTI

Înfrângere dureroasă pentru HC Buzău. Elevii lui Eliodor Voica au pierdut la un singur gol, acasă, împotriva celei mai bogate echipe din Liga Zimbrilor, CSM Bucureşti. Pentru buzoieni, înfrângerea a fost cu atât mai greu de digerat, cu cât au dominat prima repriza, conducând, la un moment dat, cu 3 goluri diferenţă. Etapa viitoare, buzoienii vor avea un adversar la fel de titrat, Dinamo Bucureşti.

handbal hc 1Antiteză perfectă, între cele două echipe de handbal buzoiene. Dacă băieţii de la HC au avut un început de sezon timid, în timp de fetele de la Gloria au debutat în trombă, în retur, polii evoluţiilor celor două echipe s-au inversat. În timp ce fetele nu mai sunt în stare să bată pe nimeni, HC Buzău înregistrează evoluţii remarcabile, împotriva unor echipe cu bugete de-a dreptul pantagruelice. Aseară, în Sala Sporturilor Romeo Iamandi, „Lupii” au dovedit, dacă mai era nevoie, că nu joacă bugetele şi că se pot bate de la egal la egal cu orice adversar. La un moment dat, chiar, se părea că buzoienii vor realiza surpriza campionatului şi că vor învinge pe CSM, după ce, în minutul 25, conduceau cu 15 la 12. Din păcate pentru HC, experienţa, dar mai ales banca de rezerve a oaspeţilor, au făcut diferenţa, pe final. CSM s-a impus, în cele din urmă, cu 24 la 23.

De remarcat, din nou, prezenţa în număr mare a publicului, în ciuda faptului că meciul s-a disputat într-o seară de marţi. Buzoienii au fost încurajaţi pe tot parcursul partidei chiar şi în momentele dificile de la finele meciului.

Pentru HC urmează o serie imposibilă, cu Dinamo, Potaissa Turda şi Steaua Bucureşti.

HC Buzău ocupă, încă, locul 10, în Liga Zimbrilor, cu 18 puncte, unul mai mult decît CSM Făgăraş. Ardelenii au însă două meciuri mai puţin disputate. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!