La un pas de Festival. Se fac ultimile pregătiri pentru concertul Vama

La un pas de Festival. Se fac ultimile pregătiri pentru concertul Vama

La ora 20 debutează la Vila Albatros prima ediție a festivalului ”Buzăul lui Marghiloman”. Seria de manifestări culturale va dura o lună de zile și va debuta cu recitalul trupei Vama. Intrarea este gratuită, cu respectarea unor condiții sanitare obligatorii.

Astăzi, de la ora 20, trupa Vama deschide prima ediție a Festivalului ”Buzăul lui Marghiloman, cu un recital dedicat buzoienilor. Încă de la primele ore se făceau ultimile pregătiri, se lucra la scenă și se poziționau mesele pentru deliciile culinare de pe ”Aleea cu bunătăți”.

Atenție, însă! Toți cei care vor veni la festival vor trebui să îndeplinească unele cerințe absolut obligatorii. Pentru cei care nu îndeplinesc niciuna dintre cele trei cerințe – certificat de vaccinare, test de laborator sau dovada trecerii prin boală – va exista la intrarea în spațiul destinat festivalului, un punct de testare, unde doritorii vor putea face un test rapid pentru Covid, pe cheltuială proprie, pentru a putea participa la eveniment.

Până pe 28 august, zona din jurul Vilei Albatros va fi un spațiu cultural unde buzoienii vor putea participa la concerte, spectacole de teatru, vor putea viziona filme de artă și vor putea degusta deliciile culinare pregătite special pentru ei.

Intrarea este gratuită pentru toți spectatorii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și