Publicat la: 08.11.2018. 19:28 / 722 views

LA UN PAS DE CARNAGIU. ACCIDENT LA CLUBUL POLIŢIŞTILOR

Momente de panică, ieri dupa-amiază, în intesectia de la Clubul Poliţiştilor. Mai mulţi pietoni care traversau regulamentar au fost la câţiva centimetri de a fi loviţi de un autoturism. Totul s-a petrecut din cauza unui şofer care a forţat culoarea verde a semaforului.

accident siteMomente de panică, în intersecţia Bulevardului Unirii cu strada Transilvaniei din municipiul Buzău. Un şofer a forţat culoarea verde a semaforului şi a intrat într-un BMW care circula regulamentar prin intersecţie. Bolidul a fost la un pas să spulbere câţiva pietoni aflaţi pe zebră.

Tamponarea s-a produs ieri după amiază în intersecţia de la Clubul Poliţiştilor. Un şofer în vârstă de 58 de ani, din Berca, aflat la volanul unei Dacii care circula dinspre Arhiepiscopie înspre Transilvaniei, a trecut pe roşu, iar odată ajuns în intersecţie, a lovit un autoturism BMW care venea din partea dreaptă, pe culoarea verde a semaforului.

Impactul a fost destul de puternic, ambele maşini ieşind „şifonate” din eveniment. BMW-ul lovit a fost la un pas să spulbere câţiva pietoni care se angajaseră în traversare pe trecerea de pietoni.

Şoferul vinovat va rămîne, cel mai probabil, fără carnetul de conducere, pentru cîteva luni. Maşina acestuia a blocat câteva minute intersecţia, timp în care circulaţia s-a desfăşurat cu dificultate. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>