Publicat la: 06.11.2019. 19:52 / 677 views

LA TRAP, ÎN SUPERMARKET. UN TÂNĂR DIN PÂRSCOV A INTRAT ÎN MAGAZIN CU CALUL

Scene desprinse dintr-un film western, la Pârscov. Un tânăr a intrat în supermarket ducând de căpăstru un cal, spre amuzamentul clienţilor din magazin, dar şi spre disperarea angajaţilor. Omul s-a plimbat nestingherit printe rafturi, însoţit de cal.

cal in magazinÎn era în care majoritatea magazinelor interzic accesul oricărui animal de companie în incintă, fie el câine sau pisică, un tânăr din Părscov a intrat cu tot cu cal, într-un supermarket din localitatea buzoiană. Ignorând personalul magazinului, omul, probabil pasionat de cabaline, s-a plimbat cu nonşalanţă printre rafturi cu calul, spre amuzamentul clienţilor din magazin.

Cei prezenţi au imortalizat momentul cu telefoanele mobile.

După mai bine de un minut, timp în care tânărul i-a prezentat produsele din magazin calului, a ieşit din supermarket fără să cumpere nimic.

Nu este prima dată când un român intră într-un magazin împreună cu un cal. Astfel de momente, oportun imortalizate, au devenit virale, graţie internetului. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!