Publicat la: 03.12.2019. 19:17 / 392 views

LA TRÂNTĂ CU EVAZIUNEA FISCALĂ. SUTE DE CONTROALE ALE INSPECTORILOR DE LA FISC

Aproape 25 de milioane de lei este suma stabilită ca obligaţii suplimentare, în urma controalelor efectuate anul acesta de inspectorii fiscali buzoieni. Sute de firme au fost verificate. Fiscul a trimis spre anchetare şi o serie de dosare, cu un prejudiciu estimat la 10 milioane de lei.

finante 2În primele 10 luni ale acestui an, inspectorii fiscali buzoieni au efectuat sute de controale la agenţi economici din judeţ. În urma verificărilor, Fiscul a descoperit o sumă de aproape 25 de milioane de lei, nevirată către stat.  

Inspectorii fiscali buzoieni vor continua verificările, în special în cazul operatorilor economici din domeniile cu risc ridicat de evaziune.  

De asemenea, în acest an, Fiscul buzoian a înaintat 19 sesizări către organele de cercetare penală, cu privire la un prejudiciu estimat la 10 milioane de lei. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!