Publicat la: 01.11.2017. 19:28 / 594 views

LA RAR SE VA LUCRA ŞI SÂMBĂTA, PÂNĂ LA SFÂRŞITUL ANULUI, EXCEPTÂND SĂRBĂTORILE

Începând cu acest weekend, Registrul Auto Român Buzău va avea program şi sâmbăta. Măsura a fost impusă la nivel naţional, în urma numeroaselor solicitări din partea celor care vor să îşi înmatriculeze maşinile second-hand. Astfel, cu excepţia zilelor de sărbători, specialiştii de la RAR vor face verificări în fiecare sâmbătă, până la finele anului.

rar 6Valul de solicitări la reprezentanţele RAR a fost semnalat încă din primăvară, odată cu eliminarea timbrului de mediu pentru înmatriculările auto, iar efectele s-au resimţit şi la Buzău, unde numărul autoturismelor pentru care s-a cerut inspecţia tehnică s-a dublat faţă de anul trecut. Măsura prelungirii programului a mai fost luată, însă, s-a renunţat la această practică.

S-a ajuns din nou ca funcţionarii de la Registrul Auto Român să nu mai facă faţă solicitărilor, motiv pentru care s-a luat decizia să se lucreze cu publicul şi în prima zi din weekend. În aceste condiţii, până la sfârşitul anului, RAR Buzău va fi deschis în fiecare zi de sâmbătă, între orele 8.00 – 14.00, cu excepţia zilelor de 2, 23 şi 30 decembrie.

De menţionat că sistemul call center naţional le permite posesorilor de autovehicule să obţină programare la oricare dintre reprezentanţele RAR. Numărul unic 021/9672 le stă la dispoziţie solicitanţilor, dar există şi opţiunea programării online pe site-ul www.rarom.ro. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!